Meer over Activiteiten

Conferentie 18+

Conferenties 18+ | 2 tot en met 5 februari 2018

Hosea. Het is een bekende naam, de naam van dit kleine Bijbelboek kennen we waarschijnlijk allemaal. Maar voor velen van ons zal de inhoud van dit boek waarin Hosea profeteert minder bekend zijn. Wellicht weet je dat Hosea moest trouwen met een vrouw die overspel had gepleegd. Maar waarom? Wat heeft God hiermee tot Zijn volk te zeggen? En wat heeft dit Bijbelboek ons te zeggen?

Over deze en andere zaken zullen we tijdens de komende Bijbelstudieconferentie nadenken. We zullen zien hoe Hosea moest profeteren tegen een volk dat goddeloos leeft en niet oprecht is voor God. De priesters geven verkeerd onderwijs en de koningen laten het volk door de kalverendienst zondigen. Het volk is ver bij God vandaan. En juist naar dit volk, Zijn volk, komt God door middel van de profeet Hosea. Zelfs hier komt Gods genade en liefde zo duidelijk naar voren. Al met al is er genoeg te ontdekken in het Bijbelboek Hosea. Deze woorden hadden niet alleen de Israëlieten in die tijd wat te zeggen, maar zijn ook voor ons nog actueel. Reden genoeg dus om je voor deze Bijbelstudieconferentie aan te melden!

Zoals gebruikelijk zullen we in drie lezingen en een preek op zondagochtend stilstaan bij het thema, dat luidt: Hosea. Van totale hopeloosheid naar verrassende verlossing. Daarnaast is er veel ruimte om met elkaar te praten, te wandelen en muziek te maken. Ook is er op zaterdagmiddag een vrije middag, die je zelf kan invullen. We hopen dat jij erbij bent!

We zien ernaar uit je te ontmoeten, hopelijk tot ziens!

Datum: D.V. 2 tot en met 5 februari 2018
(vrijdag begin van de avond tot maandagmorgen na ontbijt)
Locatie: Het Loo te Oldebroek
Thema: Hosea. Van totale hopeloosheid naar verrassende verlossing.
Kosten:   De kosten voor de conferentie bedragen €95. HHJO vrijwilligers krijgen 25% korting.

Meer informatie:
Ongeveer een week voorafgaand aan de conferentie krijg je per mail de conferentiegids met de deelnemerslijst en verdere informatie toegestuurd.

Lees   hier  het annuleringsbeleid