Kinderappèl 2021

Samen met honderden andere kinderen zingen, een Bijbeltekst leren, luisteren naar een Bijbelverhaal en een groepsactiviteit doen. Dat is, in het kort, de invulling van onze kinderappèldagen. Dit jaar kunnen we niet met z'n allen bijelkaar komen. Daarom bieden we een mooi online programma aan op D.v. zaterdagmiddag 27 maart van 13.30 uur tot 15.00 uur Ben jij er dit jaar ook (digitaal) bij met de kinderen van de club of zondagsschool? 

Het thema van het kinderappèl is: 'Bevrijd door het Lam' naar aanleiding van de uittocht uit Egypte. Dit thema sluit mooi aan bij zowel Goede Vrijdag en Pasen als 75 jaar vrijheid (2020). Vanwege de coronacrisis konden de dagen in 2020 niet doorgaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om het thema van toen voor dit jaar aan te houden. De vaste elementen zoals het leren van een Bijbeltekst, zingen en verschillende groepsactiviteiten staan weer op het programma. Voor meer informatie over het programma vragen we je de website in de gaten te houden. Als er meer bekend is over het programma, zal dat hier te vinden zijn.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het kinderappèl middels onderstaand aanmeldformulier. Let op; dit formulier is alleen voor kinderclubs. Als kinderen thuis meekijken zijn de knutselwerkjes op de kinderappèldag op deze website te downloaden. Over een paar weken worden er flyers en kleurplaten toegezonden aan de leidinggevenden van aangesloten kinderclubs. 

Themalied

Speciaal voor het kinderappèl is er vorig jaar een themalied geschreven door Gerben Bast. Het liet heet: 'Mozes en het Lam'en sluit heel mooi aan bij de inhoud van het kinderappèl. Wil je de kinderen dit aanleren, vooraf aan het kinderappèl? Dan kan iedereen het lied die dag meezingen.

Liedtekst

 

Aanmelden Kinderappel

Meld hier je club aan voor het kinderappel. Een aantal weken voor het kinderappel krijg je meer informatie en knutselmateriaal toegestuurd.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?


Terug naar overzicht