Kinderappèl 2021

Samen met honderde andere kinderen zingen, een Bijbeltekst leren, luisteren naar een Bijbelverhaal en een groepsactiviteit doen. Dat is, in het kort, de invulling van onze kinderappèldagen. Ben jij er dit jaar ook bij met de kinderen van de club of zondagsschool? 

Het thema van het kinderappèl is: 'Bevrijd door het Lam' naar aanleiding van de uittocht uit Egypte. Dit thema sluit mooi aan bij zowel Goede Vrijdag en Pasen als 75 jaar vrijheid (2020). Vanwege de coronacrisis konden de dagen in 2020 niet doorgaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om het thema van toen voor dit jaar aan te houden. De vaste elementen zoals het leren van een Bijbeltekst, zingen, spelletjes tijdens de pauze en verschillende groepsactiviteiten staan weer op het programma. Tijdens de pauze zal er gezorgd worden voor drinken en versnaperingen voor de kinderen. Bij aanvang van de pauze wordt de mogelijkheid geboden om geld te geven aan de HHJO voor het organiseren van dit soort activiteiten. Aan het eind van de morgen sluiten we gezamenlijk af in de kerkzaal.

Aanmelden

Begin 2021 zal er op de website meer informatie worden gepubliceert over het aanmelden voor het kinderappèl. Ook worden er rond die tijd posters en kleurplaten toegezonden aan de leidinggevenden van aangesloten kinderclubs. 

Themalied

Speciaal voor het kinderappèl is er vorig jaar een themalied geschreven door Gerben Bast. Het liet heet: 'Mozes en het Lam'en sluit heel mooi aan bij de inhoud van het kinderappèl. Wilt u de kinderen dit aanleren, vooraf aan het kinderappèl? Dan kan iedereen het lied tijdens die dag meezingen.

 


Terug naar overzicht