Meer over Activiteiten

Moeder-dochterdagen

UPDATE Deze activiteit is afgelast vanwege de maatregelen die zijn getroffen door de Rijksoverheid op 26 maart jl. Klik hier voor meer informatie. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samen op pad...
Om je moeder-dochterrelatie te verdiepen en ervan te genieten. Tijd voor elkaar, samen denken en samen doen. Dit jaar organiseert de HHJO D.V. 29 en 30 april a.s. voor de vierde keer de moeder-dochterdagen. De sfeervolle locatie 'De Liniedijk' in Woudenberg, is een ware buitenbelevenis. Je deelt een liniehut met maximaal twee andere moeders met dochters en ontmoet elkaar in de gemeenschappelijke ruimte. Klik hier voor een impressie van vorig jaar. 

Mooi weer of storm in huis?!
In ons leven is het niet altijd mooi weer, het kan soms behoorlijk stormen. Ook de relatie van moeder en dochter kan wisselvallig zijn. Tijdens het ochtendprogramma gaan we samen met Viviano coaching, training en hulpverlening nadenken hoe wij koers kunnen houden in de storm. Hoe kan je er voor elkaar zijn en waar liggen jouw behoeften en je grenzen? Wat zijn jouw talenten als moeder/dochter en waarin waarderen jullie elkaar? We houden het deze morgen zo praktisch mogelijk. Een morgen vol met eye-openers.

Workshop
Voor het middagprogramma kiezen jullie als moeder en dochter voor een workshop:

1. Kickbiken is het nieuwe steppen! Geniet van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Houden jullie van actie en uitdaging? Raken jullie niet ondersteboven van wisselvallig weer? Geef jullie op voor deze workshop!

2. Creatief Met medewerking van bakkerij Mulder uit Scherpenzeel maken jullie allebei je eigen cupcakes. De workshopleider helpt je om je creatieve talenten te ontdekken.

3. Herinneringen maken Samen maken jullie een herinnering aan deze dag. Jullie relatie ‘verwoorden’ jullie met allerlei materiaal en verwerken dit tot een moodboard. Neem gerust foto’s mee om er nog een persoonlijker tintje aan te geven!

Meld je aan voor deze leuke activiteit!