Meer over Activiteiten

Moeder-dochterdagen

In 2019 organiseert de HHJO voor de derde keer de moeder-dochterdagen. Deze keer: een nieuw programma en een nieuwe locatie! Op een sfeervolle locatie je moeder-dochterrelatie verdiepen en ervan genieten. Tijd voor elkaar, samen nadenken en doen.

Inhoud
Tijdens de moeder-dochterdagen gaan jullie aan de hand van Bijbelgedeeltes en ontspannen momenten kijken naar jullie (levens)verhaal. Aan de hand van het Process Communication Model (PCM) onder leiding van coachingsbureau Viviano leren jullie elkaar op een leuke, interactieve manier beter begrijpen. 

Workshops
Voor de middag kies je als moeder en dochter een workshop om lekker te ontspannen. Je kunt hierbij kiezen voor:
1. Kickbiken. Houden jullie van actie en uitdaging? Geniet dan samen van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug met deze fantastische step.
2. Taarten bakken. Met behulp van bakker De Greef uit Kesteren maken jullie allebei je eigen taart. Laat je creativiteit zien!
3. Haar en hobby. Lekker fröbelen met haar? Ontvang ideeën en oefen bij elkaar of op oefenpoppen. Neem alvast een kijkje op de website www.haarenhobby.nl. Enthousiast? Meld je aan voor deze workshop!

Locatie
De moeder-dochterdagen vinden plaats in de Liniehutten in Woudenberg. Het logeren in zo'n hut is een ware buitenbelevenis. Neem hier alvast een kijkje om de sfeer te proeven. 

Meer informatie?
Wil jij samen met andere moeders en dochters ook deelnemen aan een afwisselend en actief programma?  Genieten van het buitenleven en  slapen in een liniehut?  Meld je dan hier aan.