Meer over Nieuws

Nieuwe secretaresse HHJO

22 februari 2018

nieuws

Eveline de Jong nieuwe secretaresse HHJO

Het secretariaat van de HHJO vormt de spil van de organisatie. Jarenlang was Anne Petra Toering-Westeneng de verbindingsschakel tussen gemeenten, vrijwilligers en jeugdwerkadviseurs. Doordat het gezin meer aandacht vraagt en deze functie in deeltijd teveel vraagt, heeft zij besloten zich te richten op andere taken binnen het Kerkelijk Bureau. Dat is voor de HHJO een verlies.

Anne Petra was in staat om op een verbindende manier duidelijkheid te creëren in de organisatie en beschikte over een groot organisatietalent en had overzicht. We zijn haar dankbaar voor de jaren dat zij zich in mocht zetten voor onze jongerenorganisatie. De Commissie Jeugdwerk en het team jeugdwerkadviseurs wenst haar Gods zegen toe voor de toekomst, samen met het gezin.

We zijn dankbaar dat Eveline de Jong de taken van Anne Petra in de komende periode over zal nemen. Dit gebeurd geleidelijk, zodat er een goede overdracht kan plaatsvinden. Hieronder maken we kennis met de nieuwe HHJO-secretaresse.

Wie is Eveline de Jong?
Ik 19 jaar oud en verloofd met Jan-Peter. Samen met mijn ouders, broertjes en zusjes woon ik in Leerbroek. Ik ben de oudste in het gezin van zes kinderen. Vorig jaar heb ik de opleiding directiesecretaresse/managementassistent aan het Hoornbeeck college in Amersfoort afgerond. Daarna heb ik een half jaar in een klein bedrijf gewerkt. Sinds januari ben ik werkzaam op het Kerkelijk bureau in Veenendaal. Vanaf nu zal ik mij als secretaresse van de HHJO specifiek gaan richten op de activiteiten van de HHJO.

Wat vind je uitdagend aan je werk voor de HHJO.
Wat mij het meeste trekt bij de HHJO is dat deze organisatie uit heel veel onderdelen bestaat. Tijdens mijn werk heb ik te maken met predikanten, commissies, werkgroepen, leidinggevenden en met jongeren. Al deze mensen maken mijn werk afwisselend en dat vind ik erg leuk.

Welke persoonlijke herinneringen heb jij aan het werk van de HHJO?
Ik ben een aantal keren naar de jongerendag in Amersfoort geweest. Dit vond ik altijd interessante en gezellige dagen.