Meer over Nieuws

Presentaties Bijbelvertaling/zendingswerk

19 april 2018

nieuws

Presentaties Bijbelvertaling/zendingswerk

Zoekt u voor de JV 12-,  16- of 16+ een waardevolle invulling rond het thema Bijbelvertaling / zendingswerk? Dan kunnen Jacob en Albertine Karels uitkomst bieden! Jacob en Albertine zijn destijds door de hersteld hervormde gemeente van Ede uitgezonden en negen jaar werkzaam geweest voor Wycliffe Bijbelvertalers in Tanzania. Binnenkort keren ze definitief terug naar Nederland.

Jacob blijft dan op afstand betrokken bij de vertaling van Gods Woord in lokale talen in Tanzania. Hij vertelt graag over de mooie en moeilijke kanten van het vertaalwerk. Een Powerpointpresentatie en korte videofragmenten ondersteunen zijn verhaal, zodat jongeren meer zicht krijgen op het leven en werk in Tanzania. Zijn presentaties zijn bedoeld voor de JV’s -16 en +16. Albertine is bereid om de basisschoolkinderen in te wijden in de geheimen van het leven in Tanzania. Als moeder van vier kinderen in de leeftijd van 4, 7, 10 en 11 jaar weet ze op aansprekende manier te vertellen over het thuisonderwijs, de leefwereld van de Afrikaanse kinderen en de reden van hun verblijf in Tanzania. Jacob en Albertine zijn bereid om in het winterseizoen van 2018/2019 een presentatie te verzorgen.

Hebt u interesse? Neem dan contact op met Jacob (jacob_karels@sil.org) of met Anneke van den Brink (anbrin@solcon.nl) die deel uitmaakt van de Thuisfrontcommissie.