Vacature

Vacature jeugdwerkadviseur 16- (0.5-1.0 FTE)

De Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) is er voor jongeren en iedereen rondom jongeren. Kerntaak van de HHJO is het ondersteunen van ambtsdragers, leidinggevenden en ouders in hun zorg voor jongeren binnen de gemeente.

Je bent het gezicht van de HHJO, komt in gemeenten door heel het land en bouwt zo een groot netwerk op. Je verzorgt lezingen op gemeenteavonden en spreekbeurten voor tienerclubs en verenigingen, je ontwikkelt materiaal voor tieners, je helpt mee met de organisatie van activiteiten en fungeert als dagvoorzitter bij conferenties en jongerendagen en nog veel meer. Kortom: een uitdagende baan met veel afwisseling.

Profiel 

Als jeugdwerkadviseur ben je bewogen met het heil van (rand)kerkelijke jongeren. Je kunt je verplaatsen in de leefwereld van tieners en het is je verlangen dat jongeren de Heere mogen liefhebben en dienen. 

We zijn op zoek naar een creatieve kandidaat met toerustingsvaardigheden! 

Hoofdtaken

Wij bieden

Interesse en solliciteren

Voor meer informatie over de functie of het opvragen van de taakomschrijving, kun je contact opnemen met de voorzitter van de commissie jeugdwerk, ds. P. den Ouden (tel. 071-3030006), of senior jeugdwerkadviseur dhr. H.J. van Ee (tel. 06-12331370, e-mail: hvanee@hhjo.nl).

We zien je schriftelijke reactie, voorzien van CV, graag per e-mail (ciejeugdwerk@hhk.nl) tegemoet voor D.V. zaterdag 14 mei aanstaande. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Sollicitatiegesprekken vinden plaats D.V. donderdag 19 mei.


Overzicht