Nieuws Vacature

Vacature jeugdwerkadviseur m/v (0,5 - 1,0 fte)

Als jeugdwerkadviseur ben je bewogen met het heil van (rand)kerkelijke jongeren. Je kunt je verplaatsen in de leefwereld van tieners en het is je verlangen dat jongeren de Heere mogen liefhebben en dienen. We zijn op zoek naar een creatieve kandidaat met toerustingsvaardigheden. Ook schoolverlaters zijn uitgenodigd om te solliciteren!

Profiel

Hoofdtaken

Wij bieden

De Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) is er voor jongeren en iedereen rondom jongeren. Kerntaak van de HHJO is het ondersteunen van ambtsdragers, leidinggevenden en ouders in hun zorg voor jongeren binnen de gemeente. In het werk van de HHJO kunnen twee hoofdlijnen onderscheiden worden: heil met het oog op God en hulp met het oog op God. 

Interesse en solliciteren

Voor meer informatie over de functie of het opvragen van de taakomschrijving, kun je contact opnemen met de voorzitter van de commissie jeugdwerk, ds. P. den Ouden (tel. 071-3030006), of senior jeugdwerkadviseur Henco van Ee (tel. 06-12331370, e-mail: hvanee@hhjo.nl). We zien je schriftelijke reactie, voorzien van CV, graag per e-mail (secretariaat@hhjo.nl) tegemoet. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Overzicht