Nieuws

Vacature secretaresse

Houd je van variatie in je werk en werk je graag samen met andere mensen? Dan ben jij de bezige bij die we zoeken!

We zoeken een secretaresse die twee – drie dagen beschikbaar is (0,4 – 0,6 fte). Je hoofdtaak is ondersteuning van het team van de HHJO. Daarbij voer je secretariële werkzaamheden uit voor het kerkelijk bureau.

Doel van de functie

Het ondersteunen van de jeugdwerkadviseurs van de HHJO bij de uitvoering van het werk. Daarbij de secretariële ondersteuning van het kerkelijk bureau. 

Plaats in de organisatie

De medewerker is werkzaam op het kerkelijk bureau te Veenendaal en rapporteert aan het hoofd secretariaat van het kerkelijk bureau. Hij/zij neemt deel aan het werkoverleg.

Taakomschrijving

Kennis en vaardigheden

Verantwoordelijkheid

De medewerker is verantwoordelijk voor het correct en efficiënt uitvoeren van genoemde taken. De medewerker is bevoegd alle beslissingen te nemen t.a.v. de uitvoering van de aan haar/hem opgedragen werkzaamheden, voor zover passend binnen de geldende richtlijnen en voorschriften.

Contacten

Inschaling en arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal 5. De arbeidsvoorwaardenregeling van de HHK is van toepassing.

We zien je sollicitatiebrief en CV graag tegemoet voor D.V. 15 juli a.s. Als je meer wilt weten over deze leuke baan of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met José Koppenaal-Kwakkel (0318-505541) of jkoppenaal@hhk.nl.


Overzicht