Meer over Activiteiten

Kinderappel 2020

UPDATE Deze activiteit is afgelast vanwege de maatregelen die zijn getroffen door de Rijksoverheid op 12 maart jl. Klik hier voor meer informatie. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit jaar hopen wij voor de tiende keer een kinderappel 12- te houden. Het thema van deze dagen is: ‘Bevrijd door het Lam’ n.a.v. de uittocht uit Egypte. Dit sluit mooi aan bij zowel Goede Vrijdag en Pasen als 75 jaar vrijheid. De vaste elementen zoals het leren van een Bijbeltekst, zingen, spelletjes tijdens de pauze en verschillende groepsactiviteiten staan weer op het programma.

Praktische informatie
Tijdens de pauze zal er gezorgd worden voor drinken en versnaperingen voor de kinderen. Bij aanvang van de pauze wordt de mogelijkheid geboden om geld te geven aan de HHJO voor het organiseren van dit soort activiteiten. Aan het eind van de morgen sluiten we gezamenlijk af in de kerkzaal.

 

Themalied
Dit jaar is er speciaal voor het kinderappel een themalied geschreven door Gerben Bast. Het lied heet ‘Het lied van Mozes en het Lam’ en sluit heel mooi aan bij de inhoud van het kinderappel. Wilt u de kinderen dit lied aanleren, vooraf aan het kinderappel? Dan kan iedereen het lied tijdens het kinderappel meezingen.

Klik hier om de songtekst, de bladmuziek en/of een mp3-bestand te openen.
Het is ook mogelijk om de video te downloaden. Klik met uw rechtermuisknop op de link of het beeld en kies voor 'Link opslaan' of 'Video opslaan'.