Actueel

Gekozen filters:

Mis niets van de HHJO! Schrijf je in we houden je op de hoogte van nieuws en activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Vacature werkgroep Jongerendagen

Vacature werkgroep Jongerendagen

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers voor de werkgroep Jongerendagen.

Niels Boone, nieuwe jeugdwerkadviseur

Niels Boone, nieuwe jeugdwerkadviseur

Een nieuw gezicht bij de HHJO, en dan ook nog helemaal uit Zeeland wordt er dan bij gezegd. Ik ben Niels Boone, getrouwd met Eline en vader Jorn, Wytze en Sil. We wonen in Middelburg en zijn lid van de gemeente van Arnemuiden. Ik ga twee dagen aan de slag als Jeugdwerkadviseur bij de HHJO.

Rianne Stoel, nieuwe secretaresse

Rianne Stoel, nieuwe secretaresse

Hoi! Misschien heb je mij al wel eens gesproken of met mij gemaild, want vanaf 1 oktober ben ik namelijk de nieuwe secretaresse van de HHJO. Ik zal mijzelf even voorstellen.

Happy end?!

Happy end?!

‘En er was…’; het lijkt het begin van een sprookje, dit tekstvers over Anna in het Lukasevangelie. Als we het vers uitlezen is het niet het sprookje dat we verwachten. Anna is een oude vrouw van 84 jaar, als jong meisje getrouwd, maar na zeven huwelijksjaren weduwe geworden; dat is echt geen happy end of toch wel?

Reinier Stoel, nieuwe jeugdwerkadviseur

Reinier Stoel, nieuwe jeugdwerkadviseur

Op 1 november jl. mochten we Reinier Stoel als jeugdwerkadviseur verwelkomen binnen het HHJO-team. We zijn dankbaar dat hij ons team is komen versterken na het vertrek van Henco van Ee. We wensen Reinier een goede tijd binnen het team en Gods zegen over het werk in gemeenten van de Hersteld Hervormde Kerk.

Was Jozef blij met Jezus' komst?

Was Jozef blij met Jezus' komst?

Stel je voor, je hebt als jongen een leuk meisje ontmoet. Écht een leuk meisje. Na een tijdje weet je: ik wil haar nooit meer kwijt. Samen dromen jullie over een toekomst. Een huis. Trouwen. Altijd samen zijn. Totdat ze op een avond bij je komt en zegt: “Ik ben in verwachting.” Een ding weet je zeker, namelijk dat het niet van jou is. Dan valt toch je hele wereld in duigen?