Over de HHJO

Wij zijn als Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO) een dienstverlenende organisatie die toerusting en vorming biedt aan verschillende doelgroepen in het kerkelijk jeugdwerk. Dit zijn jongeren, ouders, leidinggevenden en ambtsdragers.  

Missie

Ons diepste verlangen is dat kinderen en jongeren Jezus Christus leren dienen en Hem verheerlijken in hun leven. Wij zijn dienend aanwezig onder kinderen, jongeren en hun opvoeders, leidinggevenden en ambtsdragers.  

Visie

Opvoeders en gemeenten hebben in de eerste plaats de taak om kinderen en jongeren te leiden tot de Zaligmaker, Jezus Christus. Als HHJO rusten wij opvoeders, leidinggevenden en ambtsdragers toe in de uitvoering van deze taak en organiseren wij activiteiten voor kinderen en jongeren. Dit alles in het vertrouwen dat de Heere Zijn zegen geeft van generatie op generatie. 

We doen dit met ons team van jeugdwerkadviseurs, communicatie-medewerker en secretariaat vanuit het kerkelijk bureau van de Hersteld Hervormde Kerk. Maak hieronder kennis met hen.

Wim Klop

Senior jeugdwerkadviseur

Marleen Vos-van Aalst

Jeugdwerkadviseur

Jacorien van Walsem

Communicatie- en organisatiemedewerker

Reinier Stoel

Jeugdwerkadviseur

Niels Boone

Jeugdwerkadviseur

Tosanne Diepeveen

Secretaresse

Gertjan van de Craats

Administratie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis niets van de HHJO! Schrijf je in en we houden je op de hoogte van nieuws en activiteiten.

We zullen je gegevens nooit delen. Zie ons privacybeleid