Vacature

Vacature Bijbelstudiemateriaal 16-

De HHJO ontwikkelt Bijbelstudiemateriaal voor tieners. Dit materiaal wordt gebruikt op de clubs en verenigingen. Dit werk gebeurt door een groep enthousiaste vrijwilligers. Ze zijn op zoek naar versterking, misschien iets voor jou?

De werkgroep Bijbelstudiemateriaal 16- houdt zich bezig met het schrijven van Bijbelstudiemateriaal dat op de clubs en jeugdverenigingen gebruikt kan worden. Het doel van het Bijbelstudiemateriaal is om tieners op de club of JV op een zinvolle manier bezig te laten zijn met het Woord van God. In zowel de Bijbelstudieboekjes als de themaschetsen staat het Woord van God en het bezig zijn met het Woord van God centraal. 

Vind jij het leuk om je schrijftalenten in te zetten binnen deze werkgroep? Heb je ervaring en affiniteit met tieners? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de werkgroep Bijbelstudiemateriaal. We kunnen dan met jou bespreken welke taken binnen de werkgroep het beste bij je passen. Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met de HHJO.


Overzicht