Vacature secretaresse

Onze secretaresse gaat verhuizen. Daarom zijn we op zoek naar een ondernemende opvolger. Wil jij bijdragen aan de vorming en toerusting van jongeren, en hou je van organiseren? Dan komen we graag met je in gesprek.   

Het is ons verlangen dat jongeren de Heere leren kennen, en Hem dienen en liefhebben. Als secretaresse van de HHJO speel je een essentiële rol in het realiseren van deze missie omdat je de spin bent in het web van ons HHJO-team. We bieden een afwisselende baan van minimaal 20 uur per week, maar de omvang is in overleg. 

1. Doel van de functie
Het ondersteunen van de jeugdwerkadviseurs en de communicatiemedewerker van de HHJO bij de uitvoering van het werk. Daarbij ben je onderdeel van de bredere secretariële ondersteuning van het hele kerkelijk bureau.

2. Plaats in de organisatie
Je bent als secretaresse werkzaam op het kerkelijk bureau in Veenendaal. Je neemt deel aan het maandelijkse teamoverleg van de HHJO en bent aanwezig op vergaderingen van commissie jeugdwerk.

3. Taakomschrijving
Je belangrijkste taken zijn de volgende:

4. Kennis en vaardigheden
We vragen van je het volgende:

5. Verantwoordelijkheid
Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt uitvoeren van genoemde taken. Je bent bevoegd alle beslissingen te nemen t.a.v. de uitvoering van de je opgedragen werkzaamheden, voor zover passend binnen de geldende richtlijnen en voorschriften.

6. Contacten
Als secretaresse ben je intern veel in contact met collega’s, werkgroepen en commissies. Maar ook extern weten allerlei mensen je te vinden, denk aan leidinggevenden in het plaatselijke jeugdwerk, ambtsdragers en netwerkpartners.

7. Inschaling en arbeidsvoorwaarden
Salarisschaal 5. De arbeidsvoorwaardenregeling van de HHK is van toepassing.

Lijkt dit je wat, maar heb je nog vragen of wil je nadere informatie? Neem dan contact op met senior jeugdwerkadviseur Wim Klop via wklop@hhjo.nl of 0611891597.
We ontvangen je 
motivatiebrief en CV graag uiterlijk 6 april via wklop@hhjo.nl