Ons aanbod

Wilt u een unieke doelgroep bereiken? De HHJO biedt u verschillende mogelijkheden om met hen in contact te komen.

De HHJO wil vanuit Bijbels perspectief dienstbaar zijn aan jongeren en iedereen rondom jongeren. Met als verlangen dat jongeren de Heere kennen, dienen en liefhebben. De taken van de HHJO zijn het toerusten van ouders, leidinggevenden en ambtsdragers, het ontwikkelen van materiaal en organiseren van activiteiten voor jongeren.

De HHJO is afhankelijk van giften om dit werk te kunnen doen. Daarom vragen we u om een financiële bijdrage aan ons werk. Dat kan door een advertentie te plaatsen op onze website, in onze e-mailnieuwsbrieven of in een programmaboekje van de Bijbelstudieconferentie.

Website HHJO

Homepage | 3000 unieke bezoekers per maand

Activteiten

De HHJO organiseert jaarlijks activiteiten voor verschillende doelgroepen. De geplande activiteiten zijn terug te vinden in onze agenda. Voor deze activiteiten wordt een brochure of conferentiegids gemaakt. Hierin staat informatie over de activiteit, het programma en is er notitieruimte opgenomen. In deze brochure of gids kan een advertentie geplaatst worden. Tarieven en aanleverspecificaties zijn hieronder te vinden.

1/1 pagina, staand € 95 (128 mm breed x 190 mm hoog)
1/2 pagina, liggend € 55 (128 mm breed x 92 mm hoog)

1/1 pagina, staand € 75 (128 mm breed x 190 mm hoog)
1/2 pagina, liggend € 55 (128 mm breed x 92 mm hoog)

Bovengenoemde tarieven zijn geldig in 2021.