Bidden met kinderen

Welke plaats heeft het gebed in uw gezin? Thomas Brooks zei eens: ‘Een gezin zonder gebed is als een onbeschermd huis zonder dak.’ Een huis zonder dak is open en blootgesteld aan alle stormen. Brooks wilde met dit beeld laten zien hoe nodig het is om voor én met onze kinderen te bidden. Maar hoe doe je dat?

D.V. dinsdagavond 2 maart 2021 verzorgt de HHJO een digitale toerustingsavond over het thema: ‘Bidden met kinderen’. Wat leren we vanuit de Bijbel over het gebed? Hoe ga je in het gezin persoonlijk voor in gebed? Hoe kun je kinderen begeleiden bij het zelfstandig leren bidden? En welke praktische handvatten kun je gebruiken om het gebed een vaste plaats te geven in het gezinsleven? Tijdens deze digitale toerustingsavond staan inhoudelijk bezinning en onderlinge interactie centraal.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de HHG Goedereede. Ook u bent van harte welkom om digitaal aan te schuiven. We hopen om 20.00 uur te beginnen. Vooraf is aan de aanmelders een link toegestuurd waarmee ingelogd kan worden.


Terug naar overzicht