Conferentie 18+

Heel lang geleden, voordat corona bestond, hebben wij elkaar gesproken. Nu ruim anderhalf jaar verder hebben wij goed nieuws: in het weekend van D.V. 1 oktober is er weer een Bijbelstudieconferentie! Dit wordt natuurlijk met hoofdletters in je agenda genoteerd. Wij hebben er veel zin in en zijn dankbaar dat we weer voorzichtig een conferentie mogen gaan organiseren.

Nu begrijp ik dat er vragen zijn over de organisatie van de conferentie met betrekking tot de mogelijke maatregelen. Voor dit moment houdt het in dat we de 1,5 meter in acht nemen en we het oord niet helemaal zullen volboeken. We gaan voor een zo veilig mogelijke situatie en organiseren het weekend met in achtneming van de geldende RIVM-richtlijnen op dat moment. Indien nodig, zullen we je hierover verder informeren.

Stille tijd

Stille tijd, dat was het thema van de Bijbelstudieconferentie die helaas niet door kon gaan, omdat de wereld werd stilgezet. Iedereen moest stappen terugnemen: geen afspraken meer, thuis studeren, thuis werken en ga zo maar door. Hoe hebben we die tijd gebruikt? De tijd dat God ons een rem op de dagelijkse drukte heeft gegeven? De vorige keer schreef ik dat God in de stilte tot ons wil spreken en dat wij de stilte doelbewust moeten opzoeken. Hebben wij dit gedaan? Hebben wij Zijn stem gehoord? 

We gaan tijdens de Bijbelstudieconferentie nadenken over het thema stille tijd. D.V. vrijdagavond 1 oktober begint de 18+ Bijbelstudieconferentie in Ter Aar tot maandagochtend 4 oktober. Tot dan! Wij zien ernaar uit om elkaar (weer) te ontmoeten!

Programma

Vrijdagavond: lezing 'Eet van het goede' n.a.v. Jesaja 55 door ds. Joh. Post
Zaterdagavond: lezing 'Bid tot God' n.a.v. Psalm 5 door ds. C.M. Buijs
Zaterdagavond: lezing door P.C. van Olst

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Het is nog niet bekend hoeveel deelnemers zich maximaal kunnen inschrijven voor dit weekend. Definitieve bevestigingen zullen verstuurd worden op volgorde van aanmelding.

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?


Terug naar overzicht