Conferentie 18+

Het Koninkrijk der hemelen | Lessen over het Koninkrijk uit Mattheüs 

Van D.V. vrijdag 17 t/m maandag 20 maart 2023 wordt de Bijbelstudieconferentie 18+ georganiseerd in Bennekom.

Het onderwijs van de Heere Jezus over het Koninkrijk der hemelen laat een spanning zien. Aan de ene kant is het er al, aan de andere kant moet het nog komen. Hoe zit dat precies? Duidelijk is, dat mensen door bekering het Koninkrijk nu al kunnen binnengaan. Het Koninkrijk der hemelen zal echter pas volkomen geopenbaard worden als Jezus terugkomt. In de zaligsprekingen leert Jezus ons de eigenschappen van de onderdanen van dit Koninkrijk. Het belangrijkste is om dit Koninkrijk vóór alle andere dingen te zoeken. Niet wie Jezus alleen met de mond belijdt, zal het Koninkrijk binnengaan, maar wie Gods wil en Jezus' woorden doet. 

We denken na over wat Mattheüs ons zegt over dit Koninkrijk aan de hand van de volgende vier deelthema's: 

  1. Het Koninkrijk is nabij – Mattheüs 3:2 – Ds. H.J. van Marle
  2. Het Koninkrijk staat open – Mattheüs 8 – Ds. W. van Klinken
  3. Het Koninkrijk geeft rust – Mattheüs 6 – Ds. J. Koppelaar
  4. Het Koninkrijk heeft toekomst – Mattheüs 13 – Ds. J. Kommerie

Voor aanmelding zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 
Mochten de kosten vanwege persoonlijke omstandigheden te veel voor je zijn, maar wil je de conferentie toch meemaken? Neem dan contact op met secretariaat@hhjo.nl

Let op: de Bijbelstudieconferentie is volgeboekt! Je kunt je nog wel aanmelden en wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Zodra er iemand uitvalt, nemen we dan contact met je op. Wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje naar secretariaat@hhjo.nl met je naam en tel.nr.


Terug naar overzicht