Concert landelijke actie

Op D.V. 2 oktober is er een prachtig concert voor de landelijke actie in Apeldoorn.

Kom op 2 oktober naar Apeldoorn om te luisteren naar prachtige muzikale klanken! De musici van actiegroep Nederhemert spelen een aantal nummers van hun recent uitgebrachte CD en brengen ook andere nummers ten gehore. De CD is deze avond ook te koop, de volledige opbrengst hiervan gaat naar de landelijke actie 'Persoonlijk Woord voor iedereen'.

Het thema van dit concert is 'Verkondigt alle landen', de avond en de muziekstukken staan dan ook in het teken van het werk van Wycliffe Bijbelvertalers. Op deze avond is het mogelijk een donatie te doen voor dit mooie doel.

Omdat het nog onzeker is hoe de coronamaatregelen er op 2 oktober uitzien is het concert ook te volgen via de livestream van de HHJO. Iedereen is van harte welkom!


Inschrijven

Vanwege de coronamaatregelen is inschrijven vereist. Afhankelijk van de dan geldende richtlijnen bepalen we het maximaal aantal bezoekers. De inschrijvers ontvangen een definitieve bevestiging als ze mogen komen, dit gaat op volgorde van inschrijving. Mocht het maximaal aantal bezoekers zijn bereikt, kun je via de livestream meekijken. Wees er dus op tijd bij!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Terug naar overzicht