Jongerendag 16+ 2020

Ook dit jaar willen we ondanks alle omstandigheden een ‘Online Jongerendag 16+’ organiseren.

Dit ‘evenement’ zal staat gepland op D.V. zaterdagavond 21 november 2020. Dit jaar met als thema: ‘Elk oog zal Hem zien’. Ds. K.J. Kaptein hoopt hier met ons over na te denken door middel van een appelwoord. De avond zal rond 19.45 uur starten. Naast het appelwoord staat het programma vol met leuke ‘online’ ontmoetingen, muziek, een verdiepingsworkshop of een virtuele reis door de wereld!

Schrijf je in via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Als je thuis meekijkt, hoef je je niet aan te melden. Alleen jeugdverenigingen moeten zich aanmelden. Ongeveer een week voor de jongerendag worden er nog handreikingen verstuurd. 

Programma jongerendag 16+

Muziek

Om 19.50 uur gaan we live met muziek

Opening en welkom
 
Hoofdlezing

Ds. K.J. Kaptein denkt tijdens deze lezing met ons na over het thema 'Elk oog zal Hem zien.'

Muziek
 
Digitale ontmoeting JV

Het is een andere jongerendag dan anders. Toch willen we een stukje ontmoeting creeeren door digitaal een andere JV te ontmoeten. Komt jouw JV in beeld?

Ontmoeting met Michel Pauw

Michel Pauw is voor Wycliffe Bijbelvertalers werkzaam in Papoea Nieuw-Guinea. Hij vertelt ons over zijn ervaringen rond het Bijbelvertaalwerk.

Muziek en plenaire sluiting

Na een muzikaal intermezzo is er een plenaire afsluiting. De workshop van Michiel Kerpel begint gelijk na de afsluiting. Voor de jeugdverenigingen die de workshop 'Virtuele reis over de wereld' volgen, is er eerst een korte pauze.

Pauze
 
Workshops 

Maak een virtuele reis over de wereld met je JV. Welke JV wint een prijs? Of volg de workshop ‘Duurzaam leven in de eindtijd.’ Deze workshop wordt gegeven door Michiel Kerpel (RD) en is vooral voor de individuele kijkers.

Afsluiting

Rond 22.00 uur sluiten we de avond af.

Aanmelden jongerendag

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?


Terug naar overzicht