Eerlijk en betrouwbaar

Als leidinggevende en ambtsdrager loop je een stukje mee op de levensweg van de jongere. Je geeft om hen, je wilt weten wie ze zijn en wat ze doen. Je voelt verantwoordelijkheid voor élke jongere. Je zoekt verbinding en verdieping. Je staat als het ware om het hart van de jongere heen, met Gods Woord in de hand.

Jij en u staat hierin niet alleen. Ontmoet anderen digitaal tijdens de aanstaande toerustingsavonden voor leidinggevenden en ambtsdragers.

Thema: Eerlijk en betrouwbaar -daar kun je op bouwen-

Eerlijk en betrouwbaar. Het zegt iets over God, Wie Hij is en wat Hij zegt en doet. Daarnaast is het ook een spiegel voor jezelf.

Van harte welkom voor:

Dhr. H. Veijer, jeugdouderling in de gemeente Hasselt-Rouveen voert gesprekken met jongeren. Hoe pakt hij dit aan? Wat leeft er onder jongeren en hoe stuur je het gesprek naar een diepere laag?

In een kort interview zal hij zijn ervaringen met ons delen.

Het tweede gedeelte van de avond gaan we in twee groepen uiteen

Elke jongere hoort bij de gemeente. Dus ook degene die je niet meer ziet. Hoe houd je allen in beeld?

Er is veel ruimte tot vragen stellen aan dhr. H. Veijer.

Ook als leidinggevende draag je verantwoordelijkheid voor de jongeren van de gemeente. In coronatijd kan het lastig zijn om die verantwoordelijkheid vorm te geven. Online bijeenkomsten zijn nog niet helemaal voorbij. Wat zijn de moeilijkheden en mogelijkheden daarbij? Wellicht kunnen tips en ideeën van anderen je helpen.

Van harte welkom!


Terug naar overzicht