Vertelcursus (3 avonden) Leerbroek

‘Gebogen achter de steen zit hij te wachten. Hij zorgt er wel voor dat hij niet gezien wordt. Wat zal hij straks horen? Zou het nog wel veilig voor hem zijn aan het hof? Of moet hij vertrekken? Wat zal er veel door David heengegaan zijn terwijl hij daar zit. God heeft gezegd dat hij koning zal worden. Maar op deze manier lijkt alles tegen te werken.’
Alle ogen zijn op jou gericht. Je neemt de kinderen mee de geschiedenis in. Met je woorden schets je de plaat voor hun ogen. De natuur, de cultuur en de personen. Je laat het licht vallen op Wie God is en wat Hij doet. Niet alleen toen, maar ook nu. Welke boodschap uit de geschiedenis heeft God, gericht op het hart van het kind? Wat wil je dat de kinderen door jouw vertelling zien?

Vertellen is heerlijk om te doen, maar vraagt wel wat van je. Verdieping in de vertelkunst is waardevol voor zowel de beginnende als de gevorderde verteller.

Er wordt weer een regionale cursus georganiseerd, deze keer in Leerbroek. De vertelcursus is met name bedoeld voor leidinggevenden van kinderclubs en zondagsscholen. De cursus bestaat uit drie avonden. Naast de theorie en oefeningen ga je ook aan de slag met de voorbereiding van je eigen vertelling.

De cursus wordt gehouden in Kerkelijk Centrum ‘De Samenkomst’ in Leerbroek.

Het is aan te bevelen alle drie de avonden bij te wonen.

De aanmelding is gesloten, omdat de cursus is volgeboekt. Wil je toch deelnemen aan de vertelcursus of een cursus in je eigen gemeente of omgeving? Stuur dan een mail naar secretariaat@hhjo.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 


Terug naar overzicht