Huwelijksreader voor leiders

Huwelijksreader voor leiders

Jullie huwelijk - Liefde en trouw in de praktijk


€ 14,50

Levertijd: Binnen 4-8 werkdagen


  • Artikelnr.
  • 0202

Samenvatting

Elke keer is het weer bijzonder als een jong stel in het huwelijk treedt, beloften uitspreekt en samen knielt voor het aangezicht van God om te bidden om Zijn zegen. Het huwelijk is door de Heere ingesteld en we belijden dat het Zijn hand is die man en vrouw bij elkaar brengt en hen verbindt in een relatie van liefde en trouw. 

Het is belangrijk dat aanstaande echtparen zich verdiepen in wat de Heere in de Bijbel zegt over het huwelijk. Deze verdieping gebeurt als het goed is individueel, samen en door huwelijkscatechese. Een hulpmiddel bij de huwelijkscatechese kan de huwelijksreader Jullie huwelijk - Liefde en trouw in de praktijk zijn. Deze reader heeft vijf hoofdstukken of modules: 

1. Het huwelijk als een verbond
2. De vijf talen van de liefde
3. Communicatie
4. Seksualiteit en gezinsvorming
5. Huisgodsdienst

Elk hoofdstuk bestaat uit een voorbereidingstekst die vooraf door het (aanstaande) echtpaar wordt gelezen. Daarna zijn er Bijbelstudies, vragen en opdrachten die tijdens de avond met de groep besproken en gemaakt kunnen worden.

Er bestaat een versie voor de leidinggevende en een versie voor (aanstaande) echtparen. De reader is gratis te downloaden via de website van de HHJO. Via deze webshop is een geprinte versie te bestellen. 

Download reader voor leiders


Huwelijksreader voor leiders

€ 14,50

Levertijd: Binnen 4-8 werkdagen


Terug naar overzicht