Jongerenreis Israël

Heb je zin om met een groep jongeren het land van de Bijbel te ontdekken?

Om de actie ‘Israël, bron van hoop’ af te sluiten organiseren we een jongerenreis naar Israël. Deze reis vindt plaats van D.V. 16 t/m 23 oktober 2023. Het voorlopige programma bestaat o.a. uit overnachten in een kibboets, bezoeken van Kapernaüm, de Berg der Zaligsprekingen, het meer van Galilea, de Dode Zee en Jeruzalem. Verder zal er ook een bezoek gebracht worden aan Netivah Centre, de organisatie waar we het afgelopen jaar geld voor op hebben gehaald.

Deze reis kost max. € 1.309, dit is inclusief vlucht, verblijf en gids, maar exclusief eten en verzekering. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de prijs nog iets lager worden. De reisleiding is in handen van de werkgroep Landelijke actie, in samenwerking met een lokale gids.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar, en wil je mee op deze reis? Geef je dan uiterlijk 31 maart 2023 op via onderstaand formulier. Na 1 april beslissen we of genoeg personen zich hebben opgegeven om de reis door te laten gaan, of - als te veel personen zich hebben opgegeven - wie meegaan met de reis. Er is plek voor 35 jongeren.

Aanmelden

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?