Meer over Online event

Verbinding (verbroken)?!

“En zij waren volhardende in de leer der apostelen, en in de gemeenschap, en in de breking des broods, en in de gebeden.” zo lezen we in Handelingen 2 over de eerste christengemeente. En van de discipelen weten we dat zij op de eerste dag van de week, op zondag, samenkomen. De dag van Christus opstanding.

Dat samenkomen doen wij nog steeds, alleen kan dat nu niet zoals we gewend zijn. We kunnen op zondag niet naar de kerk en het onderlinge contact is maar beperkt mogelijk. Misschien ben je er inmiddels aan gewend geraakt. Waarom zou je als christen eigenlijk naar de kerk gaan op zondag? Wat mis je als dat niet kan? En welke invloed hebben de coronamaatregelen op het leven met de Heere, of is er geen verschil? Hoe ga je verder met je leven zodra de maatregelen versoepelt worden? Welke impact heeft deze crisis op jouw leven?

Dr. W. van Vlastuin zal met ons dit thema bespreken tijdens een live-uitzending vanuit de Brugkerk in Veenendaal. Dit live-event is te volgen op het YouTube-kanaal van de HHJO. Kijk en luister jij mee? Welkom!