Vacature

Vacatures werkgroep 'Landelijke actie'

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor de werkgroep 'Landelijke actie'.

De werkgroep

De werkgroep 'Landelijke actie' organiseert, zoals de naam al zegt, de landelijke actie van de HHJO. Elke twee jaar start de HHJO een landelijke actie. Deze actie wordt opgezet door een groep creatieve vrijwilligers. Eerst wordt er een goed doel gekozen en vervolgens wordt de actie georganiseerd en worden alle kinderen en jongeren enthousiast gemaakt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Een belangrijk onderdeel daarvan is de landelijke actiedag en het verkopen van de actieproducten.

Taken van de vrijwilligers

De werkgroep vergadert ongeveer een keer per twee maanden, afhankelijk van het stadium waarin de actie zich bevindt. Taken van de vrijwilligers zijn het bijwonen van deze vergaderingen, actief meedenken over mogelijkheden om clubs en JV's actie te laten voeren, zelf sponsoren zoeken, financiën bijhouden, communicatie zoals website, nieuwsbrieven en social media op orde houden, etc.

Jouw profiel

Wil jij je inzetten voor de landelijke actie van de HHJO? Neem dan contact met ons op via secretariaat@hhjo.nl of bel 0318-505541. We gaan graag met je in gesprek om te kijken of deze functie bij je past. Meer informatie over onze vrijwilligers en de werkgroepen vind je op onze vrijwilligerspagina.


Overzicht