Jongerendag 16- 2021

Ook dit jaar wordt er een jongerendag 16- georganiseerd, maar dan online. D.V. zaterdag 24 april hopen we alle jongeren een mooi en gevarieerd programma aan te bieden. 


De avond zal om 19.30 uur starten en wordt uitgezonden via onze livestream. Ds. G.T. van Appeldoorn denkt met ons na over het thema 'Wie is God?' Peter de Fijter vertelt over zijn werk als ambulance- en IC-verpleegkundige. Daarnaast is er muziek, online ontmoeting en aan het eind van de avond een spel. Wie kraakt als eerste de code? Doe samen met je JV mee met de jongerendag!

Speciaal voor verenigingen is een spel opgezet. Dit spel wordt in kleine groepjes gedaan en kan buiten worden gespeeld. Graag ontvangen we jullie aanmelding uiterlijk D.V. 15 april a.s. In het aanmeldformulier wordt gevraagd of jullie beschikken over een cijferslot. Een voorbeeld van een cijferslot vind je hier. Mochten jullie geen cijferslot hebben, dan wordt deze voorafgaand aan de jongerendag toegestuurd. Het materiaal voor het spel wordt vooraf ook toegestuurd met een instructie.

Voor verenigingen die, in verband met de maatregelen niet samen kunnen komen en voor alle individuele kijkers is er een Kahoot-quiz. De winnaar krijgt een heerlijke taart. Aanmelden is niet nodig.

Aanmelden


Terug naar overzicht