Vader-zoonsurvival

Flakkerend kampvuur, modderige schoenen, moe in heel je lijf. Achter je de tent, voor je een prachtig dal in de Ardennen. De schemer valt, de maan klimt boven de heuvels uit. Je denkt tevreden terug aan de lange dag. Aan de geur van versgebakken brood, toen je in het donker wakker werd. Aan de trotse blik van je vader, toen je hem door het touwparcours loodste. Aan de gesprekken met elkaar, aan het samen bikkelen.

Vader-zoonsurvival is samen doen

Kom jij dit ook beleven met je vader? Drie dagen lang survival in de ruige Belgische Ardennen. Samen actief zijn en vooral: samen nadenken en groeien, groeien in de relatie. De relatie vader-zoon en andersom natuurlijk. Maar ook de relatie met God staat centraal. 

Het vader-zoonsurvival is een echt ‘doe’-programma en geschikt voor jongens van 13-16 met hun vader. Kaart- en kompaslezen, oriëntatielopen, bivak bouwen, kampvuur maken, potje koken, door een high rope parcours klauteren, mountainbiken;  je bent voortdurend bezig. Dat is niet alleen leuk om samen te doen, het vraagt ook veel van jullie zelf en van jullie samen. Kom ontdekken hoe waardevol het is om zo als vader en zoon samen bezig te zijn.

Vader-zoonsurvival is ook samen nadenken

Tijdens de survival is er ook regelmatig tijd voor bezinning. Als vanzelf komen de onderwerpen op tafel. Een prachtige kans om samen na te denken over de belangrijke dingen van het leven. Onze  verhouding tot de Heere en de kerk, onze relatie met elkaar en het gezin, seksualiteit, groeien naar zelfstandigheid, loskomen maar toch met elkaar in verbinding blijven, verantwoordelijkheid nemen en dragen, drank, noem maar op. Alle thema’s waar je als vader en zoon dagelijks mee te maken hebt.

De HHJO organiseert deze driedaagse in samenwerking met Outback Explorers.  Actief bezig zijn, bezinning, gesprekken en Bijbelstudie zullen elkaar afwisselen!

Aanmelden

Op dit moment (08-04-2022) is het maximum aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je aanmeldt, schrijven wij jou en je zoon(s) in op de reservelijst. Wanneer er uitvallers zijn, nemen we z.s.m. contact met je op.

Voor aanmelding zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Stel een vraag


Terug naar overzicht