Blogs

Gekozen filters:

Mis niets van de HHJO! Schrijf je in we houden je op de hoogte van nieuws en activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Volleybaltoernooi IJsselmuiden

Landelijke actie

Volleybaltoernooi IJsselmuiden

Op vrijdag 23 september organiseerde de HHG IJsselmuiden-Grafhorst een volleybaltoernooi.

Het gezag van het Woord van God

Het gezag van het Woord van God

Op 6 september organiseerde de HHJO een regionale toerusting voor leidinggevenden en ambtsdragers. Het thema was 'Het laatste woord, de hoogste norm - het gezag van Gods Woord'. Te gast was ds. P. de Vries. Hieronder volgt een korte weergave van zijn lezing.

Aftrap landelijke actie

Landelijke actie

Aftrap landelijke actie

Een intensieve, maar prachtige tocht op de tandem. Van Ede naar de synagoge in Amersfoort en weer terug, ruim 70 kilometer! Met veel dank aan de sponsors hebben we het prachtige bedrag van 3.663 euro opgehaald. Een mooie start van deze actie!

Jacorien van Walsem, nieuwe jeugdwerkadviseur

Jacorien van Walsem, nieuwe jeugdwerkadviseur

Op 1 september jl. mochten we Jacorien van Walsem als jeugdwerkadviseur verwelkomen binnen het HHJO-team. We zijn dankbaar dat zij ons team is komen versterken nu Jacoline in mei was gestopt als jeugdwerkadviseur. We wensen Jacorien een goede tijd binnen het team en binnen het geheel van de gemeenten, de jeugd en de kinderen. Van harte Gods zegen gewenst!

Nieuw doel landelijke actie

Landelijke actie

Nieuw doel landelijke actie

In 2022/2023 zal de landelijke actie samen met de commissie Israël van onze kerk en de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden georganiseerd worden. Het belangrijkste doel is om jou bewust te maken van het volk Israël en Gods handelen met dit volk. De slogan voor deze actie is dan ook: 'Israël, bron van hoop'.

Christelijke studentenvereniging

Christelijke studentenvereniging

Je eindexamen gehaald, en als straks de vakantie voorbij is dan wacht een nieuwe fase. Studeren! Je laptop, collegeblok en markeerstiften liggen misschien al klaar. Je ziet er naar uit de campus te gaan verkennen. Tegelijk stap je ook binnen in een seculier klimaat. Zitten er christenen in jouw jaargroep? Misschien enkele, of helemaal geen. Juist dan kan een christelijke studentenvereniging belangrijk zijn. We vragen vier HHK-studenten hoe zij dat ervaren. Maarten en Jennieke van C.S.F.R., Gert en Suzanna zijn lid van Depositum Custodi (DC).

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis niets van de HHJO! Schrijf je in en we houden je op de hoogte van nieuws en activiteiten.

We zullen je gegevens nooit delen. Zie ons privacybeleid